میوهای با کاربرد مقابله با بیماریهای عفونی، تنفسی، باکتریایی، قارچی و انگلی
[ad_1]
کد خبر: ۲۴۸۳۲۷
تاریخ انتشار: دوشنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۲ – ۲۱:۵۶
به گزارش بهداشت نیوز، انار به عنوان یکی از منابع غنی از ترکیبات پلی فنولیک متشکل از تانن های هیدرولیز شده ( به عنوان مثال: punicalin٬ pedunculagin٬ punicalagin٬ استر های گلوکز gallagic and ellagic acid ) و فلاوونوییدها از جمله آنتو سیانین ها ( delphinidin٬ cyaniding و pelargonidin ) که می توان رنگ قرمز میوه را به آنها نسبت داد. بسیاری از پژوهش ها نشان داده اند که انار به عنوان یک منبعی در درمان های طب سنتی در برابر انواع مختلفی از بیماری ها از جمله بیماری های عفونی تنفسی باکتریایی٬ قارچی و انگلی استفاده شده است. اگر چه که در گزارشات قبلی اثرات ضد ویروس پلی فنول های انار بر HIV-1 نشان داده شده مطالعاتی که اثرات ضد آنفلوانزای این گیاه را نشان می دهد نیز وجود دارد.
[ad_2]
منبع